Voucher de curatenie, un nou concept in viata ta, a familiei tale sau a prietenilor.

Voucher-ul de curatenie este dedicat sotiei, prietenei sau mamei tale care va primi cadou de la tine, un voucher de curatenie. Poti sa-i demonstrezi si asa ca o iubesti si apreciezi, ca timpul ei poate fi utilizat in mod placut fara sa se mai ocupe de treburile gospodaresti. Ea isi poate folosi altfel timpul ei, mergand la SPA, la un eveniment sau, poate sa petreceti momente placute impreuna, intr-un restaurant sau in minivacanta.

Cum ar fi sa faci cadou de “casa noua” prietenilor, un voucher de curatenie? Sti cat de multa munca implica o curatenie generala dupa constructor. Pete de vopsea lavabila peste tot. Pe gresie, faianta, parchet, ferestre, etc. Praf si mizerie peste tot. Crezi ca le-ar place sa gaseasca totul curat si igenizat?

Mama ta a muncit o viata. Sigur i-ai face o bucurie achizitionandu-i un voucher de curatenie.

Ce ai spune daca noi am face curatenie, iar cand vei ajunge acasa impreuna cu sotia sau prietena, sa gasesti casa stralucind a curatenie, masa aranjata si o sticla de sampanie la rece? Posibilitatile sunt infinite. Gandeste-te! Contacteaza-ne si gasim impreuna cea mai buna solutie.

Crezi ca i-ar place? Ar fi impresionata de gestul tau?